středa 6. ledna 2010

Důležité dokumenty žerou psi

Musel jsem se zasmát, když jsem si četl o tom, jak důkazní data ke globálnímu oteplování sežral pes. (ZDE je odkaz) Jistě obrazně, ale je to pořádný skandál. Roky nás někteří zblblí klimatologové masírují o tom, že globální oteplování je nezvratné a pak se ukáže, že to může být jen velký humbuk a pravděpodobně velký podvod století.

Smál jsem se totiž proto, že mi taky jednou pes žral dokument, který mi sděloval o tom, že našim včelařům byla přiznána dotace. Stačila chvilička, kdy jsem si nazouval boty a dopis položil na židli. Naštěstí jsem psovi kusy toho lejstra vytrhl z tlamy a pak ho složil do mozaiky a oskenoval.

A k tomu si ještě přečtěte o jednom vykukovi, který si z ochrany klimatu udělal dojnou krávu (zde) a docela se nám ti klimatičtí alarmisté začínají vybarvovat.

Asi platí zásada, že pokud se chce manipulovat s masou lidí, tak se musí označit společný nepřítel .... tady je to plyn CO2 a jeho výrobci. Takže to, že velká klimatologická konference Kodani byla velká ostuda a fiasko, je vlastně dobře.

2 komentáře:

  1. To, že se někdo někde spletl neznamená, že celé to je "humbuk".

    I kdyby to celé nakrásně "humbuk" byl, nic to nemění na tom, že se máme chovat odpovědně. Především mám na mysli zacházení se zdroji (obecně) a s tím, co produkujeme (především odpady). To je podstatná informace, ne to jestli ledovce roztají za dvacet, padesát let nebo vůbec.

    To byste také mohl říkat, že chránit živočichy před vyhynutím je zbytečné, protože vy například vůbec nepotřebujete, aby na světě žilo to a ono...hlavně že ráno vyjedete autem do práce, že?

    Luboš Beneš

    OdpovědětVymazat
  2. S tímto názorem musím jenom souhlasit. Sám třídím odpady, autem jezdím jen když je to nutné a rozumné (většinou jezdím na kole nebo chodím pěšky), a je mi líto každého ztraceného živočicha z přírody. Přeji si, aby nás bylo stále víc. To ale neznamená, že mi bude lhostejné, když si z nás politici dělají blázny a mastí si na tom kapsy.

    OdpovědětVymazat

Komentář na blogu fcelar.blogspot.com