pondělí 25. ledna 2010

Penzista včelař vstal z mrtvých

Polský včelař byl považován za mrtvého a majitel pohřebního ústavu objevil známky života v okamžiku kdy se chystal zapečetit rakev.

Jozef Guzy z jižních Katowic zkolaboval, pravděpodobně srdečním záchvatem, při práci mezi včelími úly. Zkušený doktor ze zavolané ambulance prohlásoů 76-letého muže za mrtvého. Pacient prý nedýchal a srdce netlouklo, tělo bylo chladné - tedy všechny známky smrti.

Po třech hodinách si tělo odvezl pohřební ústav. Muž byl položen do rakve a jeho žena žádala ředitele, aby sundal mrtvému hodinky. Jakmile mu sundával řetízek, nahmatel slabý puls.
Byl to zázrak. Kdyby se ihned zapečetila rakev, došlo by k tragédii. Pan Guzy vděčí majiteli pohřebního ústavu za život. První věc co udělá až přijde z nemocnice, tak mu přinese hrnec s medem.

Je to pár týdnů potom co nemocnice v jihozápadní Číně předčasně poslala zraněného muže na motocyklu do márnice. Tam byl nalezen dýchající a se slabým tlukotem srdce v rakvi svou rodinou. Byl vzat zpátky do nemocnice, ale zemřel o hodinu později. Jeho rodina nyní žaluje o 136,000 liber kompenzace.

zdroj zprávy

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentář na blogu fcelar.blogspot.com