neděle 5. prosince 2010

Český Med v akci Lidlu

Od 6. prosince 2010

1 kg medu za 200 Kč.  To nám ty ceny vzaly obrat. 

9 komentářů:

  1. Pěkné kdyby raději lidé kupovali med přímo u včelaře

    OdpovědětVymazat
  2. Byl jsem v Albertu a tam byl med ještě dražší - balený v 0,6kg přes 200 za kilo.

    Pokud by platila teorie, že prodává cena, tak by dnes u včelařů nemělo být ani kilo medu. Málokdo prodává za 200. Co vím.

    Takže to s tou nízkou cenou a velkým prodejem samo o sobě nebude zas tak pravda. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. TAKE POTREBUJI TAKOVE ZAKAZNIKY MOJI ZAKAZNICI SE KROUTI DAT 90KC.

    OdpovědětVymazat
  4. Ta cena neznamená, že lidi budou za tuto cenu med běžně kupovat. Vypovídá o tom, že českého medu je kritický nedostatek, že dovážený med s cenou 70-80 Kč/kg je velmi pochybný (invert, antibiotika, HMF atd) a lidi si to čím dál víc začínají uvědomovat. Včelař by mohl prodávat med za 100-120 Kč, záleží na tom, jaké má zákazníky. Neúroda medu byla letos celosvětová.

    OdpovědětVymazat
  5. V lokalitě kolem frýdku se med prodával po 150kč/kg. Já jsem prodával po 130kč/kg. ALe ta cena v lídlu je opravdu velmi zajímavá a nechce se mi věřit, že vážně je tak málo medu, když byly oblasti s nadprůměrtnou snůškou(Vysočina a podobně).

    OdpovědětVymazat
  6. Dovoľte mi v tento Vianočný čas popriať majiteľovi blogu a ostatným účastníkom príjemné vianočné sviatky a v novo roku veľa včelárskych úspechov.

    Eman, mám jedno vianočné prianie, pridaj niečo nové a zmysluplné(a častejšie zo sveta včiel a včelárenia), lebo posledná reklama medu je tam nejak dlho. Možno toho času z nejakých príčin máš málo, potom sa ospravedlňujem, že som tak smelý. Pred rokom a ďalej tých návštev bolo viac, oveľa viac diskutujúcich, bolo to také ľudské a zmysluplnšie. Anton

    OdpovědětVymazat
  7. K ceně dodat ,že to je český med,květový a ještě v akci.

    OdpovědětVymazat
  8. Pro zamyšlení: Podívejte se na obal, který zboží prodává, není to sklenice od okurek s použitým víčkem. Také na množství, kdy méně za přijatelnější cenu mnohým zákazníkům vyhovuje.

    OdpovědětVymazat
  9. Kamil Medlešice4. ledna 2011 v 23:17

    Přátelé-český med a v Lidlu?Už toto samotné spojení nejde dohromady.Už to tu minimálně jednou bylo.Nakonec se z toho vyklube kdejaký mix s přídavkem 5-ti procent českého medu.Snad přídavek antibiotik a jiných pochutin z východu dělá tu cenovou přidanou hodnotu-dobrou chuť nezasvěceným.Nakonec-kdo nehledá kvalitu-nakupuje v marketu.A to platí pro všechno market zboží.Lid chce být klamán,tak proč mu to neumožnit.

    OdpovědětVymazat

Komentář na blogu fcelar.blogspot.com